Game News ~ Cheats ~ Downloads ~ Walthroughs ~ Trailers ~ Reviews
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsArcadeMusic PlaylistRegisterLog in

Share | 
 

 10 most stupid questions?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Aryan
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 637
Location : You won't believe me if I tell you my Location!
Favorite Game : Resistance : Fall of Man
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: 10 most stupid questions?   Fri May 09, 2008 1:24 am

10 most stupid questions?

10 most stupid questions people usually ask in obvious situations.

1) At the movies: when u meet friends….

Stupid Question:-
Hey, what are you doing here?

Answer:-
Dont u know, I sell tickets in black over here..

2) In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...

Stupid Question:-
Sorry, did that hurt?

Answer:-
No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try again.

3) At a funeral: One of the teary-eyed people ask...

Stupid Question:-
Why, why him, of all people.

Answer:-
Why? Would it rather have been you?

4) At a restaurant: When you ask the waiter

Stupid Question:-
Is ! the "pepperoni pizza" good??

Answer:-
No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

5) At a family get-together: When some distant aunt meets you after years...

Stupid Question:-
you've become so big.

Answer:-
Well you haven't particularly shrunk yourself.

6) When a friend announces her wedding, and you ask...

Stupid Question:-
Is the guy you're marrying good?

Answer:-
No,he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.

7) When you get woken up at midnight by a phone call...

Stupid Question:-
Sorry. were you sleeping?

Answer:-
No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping....you dumb witted moron.

Cool When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...

Stupid Question:-
Hey have you had a haircut?

Answer:-
No, its autumn and I'm shedding......

9) At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...

Stupid Question:-
Tell me if it hurts?

Answer:-
No it wont. It will just bleed.

10) U are smoking a cigarette and a cute woman asks...

Stupid Question:-
Oh, so you smoke.

Answer:-
Gosh, it's a miracle .......it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

_________________

I'm back!


Gamers Vortex
Gaming Paradise

Win a PS3, Xbox360, IPhone, Ipod and other cool stuff by clicking here! No Lies!
Back to top Go down
View user profile http://gamersvortex.darkbb.com
Sonic_v2
Young Gamer
Young Gamer
avatar

Male
Number of posts : 15
Age : 21
Location : Philly
UserTitle : The Sonic Freak!
Favorite Game : Shadow the Hedgehog
Registration date : 2008-04-27

PostSubject: Re: 10 most stupid questions?   Sat May 10, 2008 5:37 pm

#3, #7, and #10 mad me die w/laughter ><
Back to top Go down
View user profile
 
10 most stupid questions?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Stupid Questions Hotlines (united edition)
» Driver Hotswap to AI Questions
» New to the game: questions/comments
» a very stupid youtube troller
» 40k Tournament sportsmanship questions

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Gamers Vortex :: Entertainment :: Jokes and Riddles-
Jump to: